WebDirekt - Webdesign, utvikling og søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering

SøkemotoroptimaliseringSøkemotoroptimalisering er for mange bedrifter et av de viktigste fokusområdene for å kunne lykkes med sin internettsatsing.

Søkemotorer som Google og Bing er og blir et stadig viktigere redskap for den gjennomsnittlige internettbruker, og søkemotoroptimalisering vil dermed være en kritisk suksessfaktor for flere og flere bedrifters internettstrategi.

Hva er søkemotoroptimalisering?

Optimalisering handler om å øke synligheten til et nettsted i ulike søkemotorer. Et nettsted har ofte en vellykket strategi når den kommer blant de ti første treffene ved søk etter relevante ord/ fraser for nettstedet.

Søkemotoroptimalisering omfatter i dag en mengde med virkemidler for å komme seg til topps i søkemotorene. De viktigste av disse virkemidlene får du gratis om du tar deg tid til å klart definere hva nettstedet skal omhandle.

I utviklingen av et nytt eller ved fornyelse av et eldre nettsted, så må det gjøres en rekke betraktninger rundt bruk av overskrifter og titler, hvilket innhold som er viktigst og hvordan du skal knytte de ulike innholdssidene sammen med en fornuftig intern lenkestruktur. Gjør du dette skikkelig, vil du ha laget et nettsted som både er brukervennlig og søkemotorvennlig.

I forlengelsen er det viktig at du eller webredaktøren til selskapet er flink til å vedlikeholde nettsidene, slik at utdatert informasjon oppdateres og nytt og relevant innhold legges til.

Lenker fra andre nettsteder spiller også en stor rolle for hvordan selskapets nettsted rangerer i de største søkemotorene. Det vil for et nytt norsk nettsted være spesielt viktig å få det registrert i et par av de viktigste gratiskatalogene i Norge. I tillegg kan du spørre samarbeidspartnere om ikke de også kan lenke til selskapets nettsted. Har du et nettsted som flere og flere brukere virkelig setter pris på, så vil du fort få flere innlenker fra eksempelvis blogger og nettaviser.

For mange nettsteder er det ikke mer som skal til for å oppnå suksess. Søkemotoroptimalisering trenger dermed ikke være så altfor vanskelig.

Synlighet.no - Anbefalt i Norge

Ønsker din bedrift hjelp til å bli mer synlig i søkemotorene gjennom profesjonell søkemotoroptimalisering i Norge, så anbefaler vi Synlighet.no.

© 2004 - 2015 WebDirekt | E-post: post(a)webdirekt.no