WebDirekt - Webdesign, utvikling og søkemotoroptimalisering

Om WebDirekt

Om foretaket

WebDirekt er et enkeltpersonsforetak lokalisert i Bergen. Foretaket produserer webløsninger der brukerne enkelt kan navigere seg frem til informasjonen de søker, samtidig som sidene har et attraktivt webdesign. Våre webprodukter er i hovedsak beregnet for små og mellomstore bedrifter.

WebDirekt har også i den senere tid fokusert sterkt på at sidene skal være søkemotorvennlig. Både et attraktivt webdesign og høy brukervennlighet er viktige faktorer for en webside, men for at bedrifter skal ha en vellykket markedsføring på internett er det viktig at de rette brukerne/kundegruppene finner siden. WebDirekt optimaliserer sidene vi produserer med det mål for øye at de skal rangere høyt i søkemotorresultatene på visse ord og fraser.

Forretningsområder

Om personene i WebDirekt

WebDirekt består i dag av en aktiv medarbeider. Foretaket tar i bruk eksterne ressurser når det er nødvendig, men i hovedsak er det Gaute Nordvik som tar seg av alle ansvarsområdene til WebDirekt.

Nordvik er utdannet Siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, og har en allsidig bakgrunn der han blant annet har jobbet 5 år med markedsføring av finansprodukter. Han fikk for alvor opp øynene for markedsføring på internett i 2001 da han fikk ansvaret for å utvikle webportalen til selskapet han da jobbet i. I tillegg til igangsetting og drift av egne portaler har Nordvik også jobbet som SEO-rådgiver for Synlighet AS.

© 2004 - 2015 WebDirekt | E-post: post(a)webdirekt.no